Scroll Top
Πρό(σ)κληση για τις ανοικτές ηλεκτρονικές εκδόσεις στην Ελλάδα

Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του ΕΚΠΑ, και το Public Knowledge Project (PKP) διοργανώνουν μια εκδήλωση δικτύωσης για τους χρήστες εφαρμογών PKP όπως το Open Journal Systems (OJS) με τίτλο: Δημιουργία μιας Ελληνικής Κοινότητας για το Public Knowledge Project: μια πρό(σ)κληση για τις ανοικτές ηλεκτρονικές εκδόσεις στην Ελλάδα.

 Η εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εκδηλώσεων του 30ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, στοχεύει να φέρει κοντά την ελληνική κοινότητα που χρησιμοποιεί τις εφαρμογές PKP και να συζητήσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνεςπάροχοι και χρήστες αυτών των υπηρεσιών.

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024, 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Βιβλιοθήκη Νομικής Σχολής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σόλωνος 104, Αθήνα (Παλαιό Χημείο, ΕΚΠΑ)

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ: https://www.lib.uoa.gr/news/proboli-arthroy/article/dimioyrgia-mias-ellinikis-koinotitas-gia-to-public-knowledge-project-mia-prosklisi-gia-tis-anoiktes-ilektronikes-ekdoseis-stin-ellada.html

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.