Scroll Top
Η πολυθεματική πηγή JSTOR Essential Collection είναι πλέον διαθέσιμη
news-jstor-24

Σας ενημερώνουμε ότι η πολυθεματική πηγή *JSTOR Essential Collection είναι πλέον διαθέσιμη μέσω Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (https://www.heal-link.gr/συνεργατικά-σχήματα/), ο οποίος έχει υπογράψει σύμβαση προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόσβαση όλων των Πανεπιστημίων στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πηγή.

Το πακέτο JSTOR Essential Collection περιέχει 681 βασικά περιοδικά σε 45 ακαδημαϊκούς κλάδους, όπως Ιστορία, Ψυχολογία, Κοινωνιολογία, Επιχειρήσεις, Οικονομικά, Πολιτικές Επιστήμες, Φιλοσοφία, Αρχαιολογία, Νομική, Μουσική, Λογοτεχνία, Τέχνη, Αρχιτεκτονική, Μαθηματικά, Γεωγραφία και άλλα βασικά πεδία σπουδών και έρευνας.

Εκτός από την ποιότητα του περιεχομένου, το εύρος κάλυψης και τα πλήρως αναζητήσιμα αρχεία PDF του υλικού που επιτρέπουν στους ερευνητές πρόσβαση σε έγκυρο ψηφιακό υλικό, αποτυπωμένο ακριβώς όπως στην έντυπη έκδοσή του η JSTOR Essential Collectιon, προσφέρει στους χρήστες όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας: δυνατότητα αναζήτησης, πρόσβαση στο JSTOR workspace, συστέγαση με χιλιάδες μονογραφίες και εικόνες Ανοιχτής Πρόσβασης, ενσωμάτωση με υπηρεσίες ανακάλυψης, ολοκληρωμένες αναφορές δεδομένων, χρήση και πρόσβαση στην υπηρεσία υποστήριξης του JSTOR.

Ενδεικτικά, μερικά από τα περιοδικά που περιλαμβάνονται είναι:
• Architectural History
• The Philosophical Review
• The Journal of Philosophy
• The Classical Review

Ο έλεγχος πρόσβασης γίνεται με αναγνώριση IP διευθύνσεων των Πανεπιστημίων.

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.