Scroll Top
Ανακοίνωση Βιβλιοθήκης για δανεισμό με ραντεβού

Αγαπητά μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας,
σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών θα εξυπηρετεί το κοινό της, ενεργοποιώντας τη διαδικασία του δανεισμού κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.
Τα εγγεγραμμένα μέλη της βιβλιοθήκης προκειμένου να δανειστούν υλικό θα πρέπει να υποβάλουν στο e-mail daneismos@asfa.gr τη φόρμα «Αίτηση Δανεισμού με ραντεβού» που αντιστοιχεί στην κατηγορία τους (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, Μέλη ΔΕΠ), συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία με τα στοιχεία τους και τα στοιχεία των βιβλίων που επιθυμούν να δανειστούν. Προσοχή: απαιτείται η χρήση του ακαδημαϊκού e-mail για όλους του χρήστες (παλαιά και νέα μέλη). Η φόρμα της αίτησης
διατίθεται στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας της Βιβλιοθήκης http://www.library.asfa.gr/.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα το προσωπικό της Βιβλιοθήκης θα σας ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα των τεκμηρίων και θα ορίσει μέρα και ώρα για την παραλαβή τους. Τα ραντεβού θα ορίζονται από Δευτέρα ως Παρασκευή, 9:00 με 14:00 ανά 15 λεπτά και δε θα πραγματοποιούνται αυθημερόν ούτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Οι χρήστες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα, προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία από τη Βιβλιοθήκη. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου, καθώς και η τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής.
Όσα βιβλία δεν παραλαμβάνονται κατά το προκαθορισμένο ραντεβού θα επιστρέφονται στα βιβλιοστάσια και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για τους υπόλοιπους χρήστες.
Η Βιβλιοθήκη κατά τ’ άλλα παραμένει κλειστή και η πρόσβαση στα αναγνωστήρια και στα βιβλιοστάσια δεν επιτρέπεται.
Η Υπηρεσία διαδανεισμού βιβλίων βρίσκεται σε αναστολή. Ο διαδανεισμός των άρθρων πραγματοποιείται κανονικά.

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.