Scroll Top
Περιοδικό: Ιστορία της Τέχνης

Κυκλοφόρησε το 1ο τεύχος του εξαμηνιαίου έντυπου περιοδικού: Ιστορία της Τέχνης, με διευθυντή σύνταξης το Νίκο Δασκαλοθανάση, καθηγητή Ιστορίας της τέχνης στην ΑΣΚΤ. Στο μοναδικό στην Ελλάδα περιοδικό ακαδημαϊκού και ερευνητικού προσανατολισμού, δημοσιεύονται κείμενα ιστορίας και θεωρίας της τέχνης, από την Αναγέννηση έως τις μέρες μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη της νεοελληνικής τέχνης. Επίσης περιέχει αρχειακές και βιβλιογραφικές πληροφορίες, βιβλιοκρισίες και τεχνοκριτικά κείμενα. Στόχος του περιοδικού είναι να προωθήσει την έρευνα και να συγκροτήσει έναν χώρο ανεξάρτητου και έγκυρου επιστημονικού διαλόγου.

Επισκεφτείτε και ακολουθήστε το ιστολόγιο του περιοδικού Ιστορία Τέχνης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή άρθρων, τα περιεχόμενα, αλλά και για νέα και ανακοινώσεις από το χώρο της ιστορίας της τέχνης.

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.