Scroll Top
Εκπαίδευση των φοιτητών του Θεωρητικού τμήματος

Καλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές του Θεωρητικού Τμήματος να παρακολουθήσουν το καθιερωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη χρήση της Βιβλιοθήκης, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βιβλιοθήκη την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009 και κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 12:00μ.μ.. Η τελευταία ώρα του σεμιναρίου (11:00 έως 12:00) παραχωρήθηκε ευγενώς από την κα. Σάλλα. Το μάθημά της θα ξεκινήσει στις 12.00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση της Βιβλιοθήκης και των υπηρεσιών της και εκπαίδευση στη χρήση :

  1. του καταλόγου της Βιβλιοθήκης,
  2. των ηλεκτρονικών περιοδικών και βάσεων δεδομένων,
  3. του οπτικοακουστικού υλικού

Η παρακολούθηση του προγράμματος θα σας βοηθήσει στην ευχερέστερη και αποτελεσματικότερη χρήση της Βιβλιοθήκης και των υπηρεσιών της. Φοιτητές άλλων ετών που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα είναι ευπρόσδεκτοι. Για την απόκτηση κάρτας μέλους της Βιβλιοθήκης, η οποία είναι απαραίτητη για το δανεισμό των βιβλίων, θα πρέπει να έχετε μαζί σας μια φωτογραφία και το δίπτυχο. Μπορείτε να παραλάβετε την κάρτα μετά το τέλος της εκπαίδευσής σας.

Related Posts

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.