Scroll Top
Υπηρεσία Refworks

Η βιβλιοθήκη παρέχει στους χρήστες της πρόσβαση στην υπηρεσία RefWorks. Το RefWorks είναι ένα online εργαλείο συγκέντρωσης, αποθήκευσης και διαχείρισης βιβλιογραφικών πηγών, το οποίο διευκολύνει τη δημιουργία βιβλιογραφίας.

Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές, ερευνητές και ακαδημαϊκούς και συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο γνωστούς παρόχους βάσεων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των CSA Illumina, EBSCO, Elsevier, κλπ.

Για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία:

  1. Πηγαίνετε στο http://www.refworks.com/Refworks .Το link θα το βρείτε επίσης στην αριστερή στήλη της ιστοσελίδας της βιβλιοθήκης καθώς και στις ενότητες «Πως μπορώ να… » και «Υποστήριξη στην έρευνα».
  2. Κάθε χρήστης πρέπει να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό, επιλέγοντας “Sign up for an Individual Account? ” και παρέχοντας το επιθυμητό όνομα και κωδικό πρόσβασης, καθώς και τον προσωπικό λογαριασμό email. Για απομακρυσμένη χρήση οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν το Group code (παρέχεται αποκλειστικά στους χρήστες της Βιβλιοθήκης της ΑΣΚΤ. Ζητήστε τον κωδικό από το τμήμα εξυπηρέτησης).

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης υπάρχουν στο Help της υπηρεσίας.

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.