Scroll Top
«Το βιβλίο και μία άλλη ιστορία» Έκθεση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα στη Βιβλιοθήκη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα εγκαινιάζει την έκθεση «Το βιβλίο και μία άλλη ιστορία», με έργα μαθητών του, την Παρασκευή 11 Μαΐου και ώρα 18:00, στη Βιβλιοθήκη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η έκθεση περιλαμβάνει εικαστικά βιβλία των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα. Επίσης στη διάρκεια των εγκαινίων θα παρουσιαστεί δρώμενο με κουστούμια εμπνευσμένα από το Μπαουχάους. Διάρκεια έκθεσης: 11 Μαΐου -31 Μαΐου 2018. Ώρες λειτουργίας: 10:00-16:00. Επιπλέον στο χώρο της Παλιάς Βιβλιοθήκης θα παρουσιάσουμε την έκθεση με θέμα: « Από την Ιδέα στο Χώρο» με τρισδιάστατες κατασκευές των μαθητών/τριών μας. Διάρκεια έκθεσης: 11 Μαΐου -13 Μαΐου 2018. Βιβλιοθήκη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Πειραιώς 256.

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.