Scroll Top
Συμφωνία ανοικτής πρόσβασης ΣΕΑΒ με τον εκδότη Wiley

Στο πλαίσιο της συμφωνίας ανοικτής πρόσβασης που έχει υπογράψει ο ΣΕΑΒ με τον εκδότη Wiley, πρόκειται να διεξαχθούν δύο σεμινάρια που αφορούν στη διαδικασία δημοσίευσης μιας εργασίας. Τα σεμινάρια καλύπτουν όλη τη διαδικασία δημοσίευσης, από την επιλογή του περιοδικού και την υποβολή της εργασίας μέχρι και την κάλυψη του κόστους δημοσίευσης σε καθεστώς ανοικτής πρόσβασης από τη συμφωνία του ΣΕΑΒ.

Τα σεμινάρια, ίδιας θεματολογίας, θα πραγματοποιηθούν σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του ΣΕΑΒ (17 και 29 Οκτωβρίου 2024). Είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η εγγραφή.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί σεμινάριο στις 30 Οκτωβρίου για ενημέρωση και χρήση των Wiley Digital Archives, που προστέθηκαν στο περιεχόμενο που διατίθεται μέσω της συμφωνίας του ΣΕΑΒ με Wiley. Πρόκειται για υλικό της Royal Geographical Society και των αρχείων Environmental Science και History του εκδότη.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων και τους συνδέσμους εγγραφής.

Τέλος, ο εκδότης Wiley διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων γενικού ενδιαφέροντος που απευθύνονται σε ερευνητές και αφορούν διάφορα ζητήματα. Μπορείτε να ενημερωθείτε γι’ αυτά και να τα προωθήσετε στην κοινότητά σας από το επισυναπτόμενο αρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Παράρτημα Επιστημονικής Επικοινώνησης ΣΕΑΒ: scholarly@heal-link.gr,  τηλ.: 2610 96 96 25 και το Γραφείο Ηλεκτρονικών Πηγών ΣΕΑΒ: support@heal-link.gr, τηλ.: 2310 99 79 26

Related Posts

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.