Scroll Top
Πλήρη λειτουργία του Ιδρυματικού Αποθετηρίου (ΙΑ) της Α.Σ.Κ.Τ. «Art-IA»
Print

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πλήρη λειτουργία του Ιδρυματικού Αποθετηρίου (ΙΑ) της Α.Σ.Κ.Τ. «Art-IA».
Από τη Δευτέρα 17/06/2024 η κατάθεση των εργασιών των φοιτητών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών) θα γίνεται με τη διαδικασία της αυτοαπόθεσης, δηλαδή την κατάθεση των εργασιών από τους ίδιους τους φοιτητές, κάνοντας είσοδο στην ιστοσελίδα του Art-IA (www.artia.asfa.gr) με τον ακαδημαϊκό τους λογαριασμό.
Στην ιστοσελίδα του Art-IA διατίθενται οι απαραίτητες οδηγίες:

  • Πώς να προετοιμάσω την εργασία μου
  • Πώς να καταθέσω την εργασίας μου
  • Πολιτική Ιδρυματικού Αποθετηρίου Art-IA

Η διαδικασία που ακολουθείται περιγράφεται αναλυτικά στο κείμενο «Πώς να προετοιμάσω την εργασία μου» και αφορά τόσο τους φοιτητές όσο και τα λοιπά εμπλεκόμενα μέρη, Γραμματείες Τμημάτων και Διδακτικό Προσωπικό. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και προωθήστε την πληροφορία προς φοιτητές και διδακτικό προσωπικό της ΑΣΚΤ με σχετικές αναρτήσεις και ανακοινώσεις.

Κατά τη μεταβατική περίοδο ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσκολίες στην εξοικείωση με τη νέα διαδικασία, γι’ αυτό και θα χρειαστεί από όλους κατανόηση. Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης παραμένει στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες, διευκρινίσεις ή τεχνική βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Νίκη Ζερβού: nzervou@asfa.gr τηλ.: 210 48 01 331
Δήμητρα Μπουλουγούρη: dboulougouri@asfa.gr τηλ.: 210 48 01 339

Με εκτίμηση,

η Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης της
Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης Α.Σ.Κ.Τ.

Μαρία Βιτσεντζάκη

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.