Scroll Top
Παρουσίαση των νέων βάσεων δεδομένων της Βιβλιοθήκης προς τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας της Α.Σ.Κ.Τ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Βιβλιοθήκης “Ενίσχυση και Εμπλουτισμός Βιβλιοθήκης”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΠΕΑΕΚ III και από Εθνικούς Πόρους, παρουσιάζονται οι νέες υπηρεσίες πληροφόρησης της Βιβλιοθήκης.

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Προς:

  1. Τα μέλη Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού της Α.Σ.Κ.Τ.
  2. Κάθε ενδιαφερόμενο μέλος της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της Α.Σ.Κ.Τ.

Την Παρασκευή 4 Απριλίου 2003 στις 12 το μεσημέρι στην Αίθουσα Θεωρητικών (δίπλα στη βιβλιοθήκη) έχουμε προγραμματίσει να σας παρουσιάσουμε νέες υπηρεσίες πληροφόρησης της βιβλιοθήκης σχετικές με τις διδακτικές και ερευνητικές ανάγκες σας, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε απευθείας από τα εργαστήρια και γενικά τους χώρους εργασίας σας στη Σχολή, οποιαδήποτε ώρα και ανεξάρτητα από το ωράριο λειτουργίας της βιβλιοθήκης.

Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε αυτή την παρουσίαση η οποία περιλαμβάνει 4 (on-line) βάσεις δεδομένων με έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, όλες τις εποχές και όλες τις γεωγραφικές περιοχές – διεθνή βιβλιογραφία για την τέχνη των αρχαίων χρόνων μέχρι τη σημερινή – λεξικά, εγκυκλοπαίδειες – περιοδικά και άλλα ενδιαφέροντα.

Οι νέες υπηρεσίες αποκτήθηκαν από τη συνχρηματοδότηση του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙΙ ( 75%) και από Εθνικούς Πόρους (25%) στο πλαίσιο του προγράμματος της βιβλιοθήκης “Ενίσχυση και Εμπλουτισμός Βιβλιοθήκης”.

Η Υπεύθυνη του Έργου

Νίκη Ζαχιώτη

Related Posts

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.