Scroll Top
“ο κήπος” παρουσίαση καταλόγου
Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) και ο Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (ΜΟΜus) σας καλούν στην παρουσίαση του καταλόγου της έκθεσης του Μανώλη Μπαμπούση “ο κήπος” την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης της ΑΣΚΤ (Πειραιώς 256, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αθήνα). Ο κατάλογος «ο κήπος» τεκμηριώνει την ευρύτητα της πορείας του Μανώλη Μπαμπούση, την οποία χαρακτηρίζει πρωτίστως η συνοχή των εικαστικών του προτάσεων.
Στην παρουσίαση του καταλόγου θα απευθύνoυν χαιρετισμό οι: Νίκος Τρανός, Καθηγητής και Πρύτανης της ΑΣΚΤ και Μαρία Τσαντσάνογλου, Αν. Γενική Διευθύντρια MOMus & Διευθύντρια MOMUs-Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογή Κωστάκη Για τον κατάλογο θα μιλήσουν οι: Θούλη Μισιρλόγλου, Αν. Διευθύντρια MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης-Συλλογές Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης & MOMus-Πειραματικού Κέντρου Τεχνών Γιάννης Μπόλης, Επιμελητής της έκθεσης, Ιστορικός της Τέχνης, Προϊστάμενος Τμήματος Σύγχρονης Γλυπτικής, MOMus-Μουσείο Άλεξ Μυλωνά και Μανώλης Μπαμπούσης. Πριν την παρουσίαση του καταλόγου «ο κήπος», στις 17:30,θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην ομότιτλη έκθεση που παρουσιάζεται στην Αίθουσα Νίκος Κεσσανλής της ΑΣΚΤ έως τις 8 Δεκεμβρίου 2022.
Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.