Scroll Top
Διάλεξη των Christopher Hudson και Ellen Weinstein με θέμα την εικονογράφηση βιβλίων

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 6:00 ο Christopher Hudson, εκδότης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης ΜοΜΑ και η διακεκριμένη Αμερικανίδα εικονογράφος και συγγραφέας Ellen Weinstein θα δώσουν διάλεξη στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης της Ανωτάτης Σχολής Καλών ανοιχτή στο κοινό με θέμα την εικονογράφηση βιβλίων. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία και τη στήριξη της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων, θα βραβευτούν τρία έργα φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που συμμετείχαν σε εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν από τους διδάσκοντες στην Α.Σ.Κ.Τ με θέμα το βιβλίο ως αντικείμενο τέχνης (artists’ books). Τα έργα των 45 περίπου φοιτητών θα παρουσιαστούν σε έκθεση, η οποία εγκαινιάζεται την ίδια ημέρα (Δευτέρα 8 Απριλίου στις 6:30 μ.μ.) και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο «Νίκος Κεσσανλής» της ΑΣΚΤ. Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 7:00 μ.μ.

Στους τρεις βραβευθέντες από την επιτροπή, στην οποία θα συμμετάσχει ο ChristopherHudson, θα δοθούν χρηματικά έπαθλα, βιβλία των εκδόσεων του ΜοΜΑ, καθώς και εισιτήρια χορηγούμενα από την Aegean Airlinesπροκειμένου να επισκεφθούν την 58η Μπιενάλε της Βενετίας.

Προτιμήσεις Απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας.